|
| |
| Autor | Mesaj |
|---|
Pamico Zeus

| Subiect: Bancuri Lun Sept 26, 2011 3:01 pm | |
| Rezumarea primului mesaj :
Un tip suna la usa unui apartament. Usa se deschide si apare o gagica tare… - Doamna, dumneavoastra stiti sa faceti s*x? fara nici un cuvânt, gagica îi trânti usa în nas. A doua zi, tipul iar suna la usa, iar deschide gagica… - Doamna, dumneavoastra stiti sa faceti s*x? La fel de suparata, gagica îi trânteste usa în nas. Seara discuta cu sotul ei, îi povesteste ce si cum. Acesta din urma decide sa ramâna a doua zi cu ea. Bineînteles, soneria se face auzita a doua zi. Gagica deschide usa si tipul pune obisnuita întrebare: - Doamna, dumneavoastra stiti sa faceti s*x? Plina de tupeu, cu sotul ascuns dupa usa gata sa intervina, gagica raspunde: - Da! - Atunci, va rog sa faceti s*x si cu sotul dumneavoastra ca sa-mi lase nevasta în pace.
Amantul si sotul Pe o banca, in parc, doi indragostiti se imbratiseaza. La un moment dat, langa ei se asaza un domn, care o fixeaza cu privirea pe femeie. In cele din urma, partenerul ei nu mai suporta si izbucneste: -N-am mai pomenit atata obraznicie ! -Regret, nu vreau sa va deranjez, dar trebuie sa-i cer nevestei cheia de la casa!
Examen oral la medicina. Un singur tip si 40 de gagici in grupa. Intra prima - Ce se mareste pana la 20 de ori cand este excitata? - Hihihi, hahaha! - Iesi afara, ai 4! Intra a doua. - Ce se mareste pana la 20 de ori cand este excitata? - Hihihi, hahaha! - Iesi afara, ai 4! Intra toate, li se pune aceiasi intrebare si toate iau 4. La sfarsit intra tipul si i se pune aceiasi intrebare. - Ce se mareste pana la 20 de ori cind este excitata? - Pupila. - Bravo ai 10, du-te si spune la proastele alea de-afara ca hihihi si hahahaâ se mareste intre 3 si 5 ori .
Bunica era pe patul de moarte, isi cheama nepotul la capataiul ei si spune: - Nepoate, vreau ca tu sa mostenesti averea mea. Vila, ferma, herghelia de cai, tractorul si toate animalele de casa plus cele 22 de milioane toate vor fi ale tale - Wowww !!! exclama nepotul. Multumesc bunico, nu stiam ca ai asa o avere. Unde este ferma de care vorbesti? Bunica raspunde, dandu-si ultima suflare: - Pe Facebook.. _________________  |
|  | |
| Autor | Mesaj |
|---|
HERA Zeita- Fondator

| Subiect: Re: Bancuri Sam Ian 28, 2012 6:57 am | |
| _________________ director web
|
|  | | Flory_fufu Regina

Mesaje: 323 Data de inscriere: 11/04/2011 Localizare: Bucuresti
 | Subiect: Re: Bancuri Sam Feb 04, 2012 3:48 pm | |
| _________________ 1% Ingerasa,99% Rebela si Rea! |
|  | | Pamico Zeus

| Subiect: Re: Bancuri Dum Feb 12, 2012 9:53 am | |
| Un betiv acosteaza o femeie. La avansurile lui aceasta protesta indignata: - Mai bine mi-o cos decat sa ma culc cu tine! Omul nostru insista si, intr-un tarziu are castig de cauza. Dupa o noapte de sex, mahmur si epuizat, ii spuse femeii: - De cusut nu ti-o coase, dar vreo doua pense nu i-ar strica! .................................................... Invatatoarea la scoala . . . preda copiilor despre numere: - Copii , ce urmeaza dupa 69 ? - Apa de gură. . . doamna invățătoare. . . .................................................... - Ai urla dacă ţi-aş da acum chiloţii jos şi ţi-aş pune-o? - Vai, aşa ceva încă n-am făcut! - N-ai mai făcut sex? - Nu! Niciodată n-am urlat. .................................................... O fecioara, in urma insistentelor unui tanar viguros, cedeaza. Vazand-o putin ingandurata, mama ei o intreaba ce s-a intamplat. - Un barbat mi-a furat floarea. Mama ei o duce la medic, care, dupa ce o examineaza, spune: - Doamna…nu numai ca i-a furat floarea dar i-a spart si ghiveciul! .................................................... - Mamico , ce este ejacularea ? - Draga mea, este acel moment cand barbatul isi pierde tot interesul pentru tine…! .................................................... La baia publică din Bruxelles, un ins se uită insistent la Tudy si îi spune: - Eu cred ca tu te masturbezi! Tudy se întoarce nervos si răspunde: - Ce, mă, ce? Ce te interesează pe tine cu ce viteză mi-o spăl eu? .................................................... In paradis, Sf. Petru intimpina 10 femei moarte in aceeasi zi. - Toate femeile care si-au inselat sotii, un pas inainte. 9 dintre cele 10 femei inainteaza cu un pas. În acel moment, Sf. Petru se intoarce catre Dumnezeu: - Si cu surda ce facem? .................................................... Un tip beat face pipi pe un stîlp. Vine o damă şi exclamă: – Vai ce grosolănie…! – Dar de lungime ce ziceţi? Hâc! spune beţivul… .................................................... Invatatoarea isi intreaba elevii ce le inspira o naframa alba fluturata in vant. - Maria? - O despartire trista pe peronul unei gari… - Foarte bine, ai o fire sensibila… Ionut? - In sfarsit pacea intr-un razboi sangeros… - Da. Bula? - Ce? - Ce iti inspira tie o naframa alba fluturata in vant? - Adica cum… inspira? - Adica la ce te gandesti tu acuma daca eu ti-as flutura o naframa alba in vant. - D-na invatatoare, io ma gandesc la pi*dă! - Vai! Bula! Cum poti sa te gandesti la asa ceva cand flutura o naframa alba. Nu inteleg! - Apoi d-na invatatoare mie puteti sa-mi fluturați și-un tramvai că eu tot la pi*dă mă gândesc! .................................................... Pacientul: Există vreo modalitate pentru o viaţă mai lungă? Doctorul: Sa va casatoriti . Pacientul: Ma ajuta ? Doctorul: Nu, dar gândul de viaţă lungă nu va mai veni niciodata . .................................................... O fetita vede pe strada un catel care tocmai facea vrute si nevrute cu o catelusa si il intreaba pe tatal sau ce fac. Tatal, jenat, ii raspunde: - Catelusa nu vrea sa se duca acasa si cainele incearca sa o duca el acasa. - Ahaa… e ca ieri cu mama, noroc ca se tinea bine de chiuvetă, altfel poștașul o ducea in mod sigur la poștă... .................................................... Un locotenent, după ce a băut aproape toată noaptea, n-a reuşit să se trezească dimineaţa. Sună telefonul. O voce plăcută de femeie: - D-le locotenent, doriţi sex prin telefon? - Bineînţeles! - Va fac legătura cu comandantul unităţii. .................................................... O blonda vrea sa afle cum a apărut sindromul vacii nebune. Se duce și dă de un țăran. Blonda: Cum a apărut sindromul vacii nebune, băi țărane? Taranul: Iti dau un indiciu: “taurul f**e vaca o dată pe an”. Blonda: Păi, și care e șparla? Țăranul: Iti mai dau un indiciu: ”noi mulgem vacile de trei ori pe zi”. …Blonda: Păi, tot nu inteleg ce treabă are asta cu sindromul … Țăranul: Auzi, fă …..io dacă ma joc cu țățele tale de trei ori pe zi și te f*t o dată pe an, nu innebunești ? .................................................... Condamnatul este adus în camera de execuţie. Priveşte scaunul electric de care sunt legate tot felul de fire şi întreabă: - Cum se cheamă drăcovenia asta? Directorul închisorii îi răspunde: - Nu-ţi bate capul cu întrebări, o să te punem imediat la curent… .................................................... - De ce au uraganele nume de femei? - Pentru că vin umede şi sălbatice şi pleacă cu casa şi maşina. .................................................... Inventează americanii cel mai tare robot medical şi se duce Bulă să-l încerce. - Ce vă doare? - Mă doare-n cot! - Sa-mi aduceţi o probă de urină. Se duce Bulă acasă şi pune pe toată familia să facă în sticla, şi vine apoi din nou la robot care îi interpretează rezultatele analizelor: - Soţia are sifilis, soacra dumneavoastră suferă de cataractă, iar dumneavoastră nu vă mai frecaţi în baie că e locul strâmt şi vă loviţi cu cotul de perete. .................................................... În noaptea nunţii: - Totuşi, ai un “clopoţel” cam mic! - Nu-i mic, dar nu-i obişnuit să bată în marile catedrale. .................................................... Ion şi Maria, seara târziu, stau la poartă singuri. Enervată că întârzie fie-sa, mama Măriei iese în prispa casei şi strigă: - Mărie, mai lasă-l pe Ion odată și intră în casă! Maria răspunde: - Bine mamă, îl mai las o dată şi vin.
_________________  |
|  | | vlavi Ucenic

| Subiect: Re: Bancuri Sam Feb 25, 2012 7:31 am | |
| Anunt matrimonial:
"Caut sotie."
Mii de raspunsuri:
"Alege-o pe-a mea!"
|
|  | | HERA Zeita- Fondator

| Subiect: Re: Bancuri Dum Mar 04, 2012 7:53 am | |
| ***- Domnule avocat, aş vrea să-mi scriu testamentul, dar din păcate nu ştiu cum se face. M-aţi ajuta să-l scriu? - Cum să nu, lăsaţi totul în seama mea! - Păi, m-am gândit că dv. aţi vrea partea mai mare, dar aş vrea ca şi copiii mei să primească ceva din avere...
*** Intră un bărbat distrus într-o cîrciumă şi strigă: - Toţi avocaţii sînt nişte proşti! De la o masă se ridică un tip solid şi se apropie de tipul disperat: - Retrăgeţi-vă cuvintele! - De ce? Sînteţi avocat? - Nu, sînt prost!
***O fetiţă de cinci ani răspunde la uşa apartamentului poştaşului care a adus o telegrama. - Tatăl tău nu este acasă? - Nu. Este la spital şi face o apendictomie... - Vai, dar la vîrsta ta cunoşti cuvinte aşa de grele? Ai idee ce înseamnă cuvîntul ăsta? - Da. 1000 de dolari.
*** Vestul sălbatic. Un bar rău famat. Uşile barului zboară în părţi. - Bă... care vrea s-o ardă cu mine? De la o masă din spate se ridică o namilă care îi răspunde: - Io! - Şi cum te cheamă pe tine? - John ! Ăsta stă, se gîndeşte... se gîndeşte... - Bă, care vrea s-o ardă cu mine şi cu John?
***Cică un tip vizitează o fabrică de diverse produse din latex. Prima dată a remarcat maşina de produs biberoane, datorită zgomotului de "fssss-pac" pe care îl făcea. Ghidul explică: - Acel fîsîit este cauciucul pe care-l injectează, iar "pac"-ul este dat de înţepătura care i se face în vîrf. Ceva mai incolo intră în secţia de produs prezervative. Un zgomot infernal şi aici: "fsss-fsss-fsss-pac". Intrigat, omul nostru întreabă: - Bine-bine, am înţeles de ce face "fsss", dar de ce se mai aude şi "pac"? - Normal, aparatul funcţionează ca şi cel de produs biberoane, la al patrulea prezervativ îi trage o gaură. - Asta-i bună! Daţi găuri la prezervative? - Da! Face bine la afacerea cu biberoane! _________________ director web
|
|  | | |
Subiecte similare |  |
|
| | Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |